DISCLAIMER

Algemeen

Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Juwelier Akkermans en WebdesignerDruten.nl aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid en prijswijzigingen

De informatie, aanbevelingen en alle getoonde prijzen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk up-to-date te houden en beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Prijswijzigingen voorbehouden op alle getoonde prijzen op deze website. 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechtens

Het auteursrecht op deze website berust bij Juwelier Akkermans en WebdesignerDruten.nl of bij derden welke met toestemming (veelal onder licentie) dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Juwelier en Goudsmid Akkermans en WebdesignerDruten.nl. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Juwelier Akkermans en WebdesignerDruten.nl.

Wanneer er sprake is van oneigenlijk gebruik van (beeld)materiaal ontvangt u zonder verdere aankondiging een nader te bepalen geldboete van Juwelier Akkermans en/of WebdesignerDruten.nlvoor ieder artikel en gebruikt beeld. Er wordt hierbij o.a. gebruik gemaakt van digitale vingerafdrukken.

De partijen die alleen Juwelier Akkermans en WebdesignerDruten.nl toestemming hebben gegeven hun (beeld)materiaal te gebruiken voeren strenge controles uit op onrechtmatig gebruik en zullen u daarvoor rechtstreeks aansprakelijk stellen.

Wilt u meer informatie, bel 0487 - 51 26 54 of vul HIER het contactformulier in.
Maar kom ook gerust langs in onze winkel, wij zijn u graag van dienst!

 

Akkermans Juwelier Goudsmid Goudsmederij