GOUDSMEDERIJ

Al 50 jaar Meester Goudsmid Rob Gesthuizen

Het goudsmidateliers van Juwelier Akkermans wordt al 50 jaar gerund door Meester Goudsmid Rob Gesthuizen. Naast onze collectie partnerringen ontwerpt en maakt Rob hier ook bijzondere sieraden voor onze huiscollectie. Deze collectie draagt ook de naam Meesterlijk. Rob maakt gebruik van de mooiste materialen en stenen. Zijn passie ligt bij goud, maar zilver is natuurlijk ook mogelijk.
In opdracht van klanten worden in het atelier van Juwelier Akkermans sieraden naar wens gemaakt, vermaakt en gerepareerd. Door de expertise van Rob zijn de sieraden van onze klanten in zeer goede handen.

Herdenkingssieraden
Het overlijden van een dierbare is enorm verdrietig. U kunt en wilt diegene absoluut niet missen. Het is daarom heel fijn om een sieraad te kunnen dragen dat de herinneringen levendig kan houden. In ons atelier maken wij in opdracht van onze klanten sieraden met een speciale betekenis. We kunnen het sieraad voorzien van een vingerafdruk en/of as. Een vingerafdruk en/of as kan ook door Rob in een bestaand sieraad verwerkt worden, zoals een partnerring of hanger. In overleg met u komen we tot de mooiste ontwerpen.

Persoonlijk relatie- of jubileumgeschenk
Uw logo op een relatie- of jubileumgeschenk voorzien van een passende tekst? Voor ons is dat geen probleem. Juwelier Akkermans heeft ruime ervaring in het ontwerpen van bijzondere bedrijfsgerelateerde sieraden en het verwerken en graveren van logo’s op horloges en andere artikelen.

 

Akkermans Juwelier Goudsmid Goudsmederij