PARTNERRINGEN

Meesterlijk door Rob partnerringen

In het atelier van Juwelier Akkermans heeft Meestergoudsmid Rob een eigen lijn gouden partnerringen ontworpen. Deze ringen vormen een perfecte basis om geheel naar eigen wens aangepast te kunnen worden. Kleurstelling van het goud, breder of smaller, mat of glanzend, met briljant in iedere gewenste zetting, alles kan naar uw wens gemaakt worden. Ook uw eigen ontwerp of idee kan door ons gerealiseerd worden. Meesterlijke ringen van Meesterlijk door Rob!

Gouden ringen van Breuning
Naast Meesterlijk door Rob voeren wij het merk Breuning. Breuning vindt zijn oorsprong in Duitsland met een zeer brede collectie. Van eenvoudig glad in verschillende kleuren goud tot fantasiemodellen in witgoud Palladium met Ruthenium.

Titanium ringen van Boccia
Kies je niet voor goud, maar ga je liever voor een meer industriële look, dan zijn de partnerringen van Boccia een goede keus. Strakke vormgeving en eventueel afgewerkt met briljantjes. Bovendien zijn deze ringen gemaakt van titanium. Dit is een allergie-vrij materiaal, wat een perfecte optie is wanneer andere materialen huidirritatie veroorzaken.

Zilveren ringen van Laniki
Ook in het zilver hebben we een mooi assortiment partnerringen van het merk Laniki. De damesringen zijn afgewerkt met zirconia of diamant.

Ringen die u bij ons koopt worden altijd GRATIS gegraveerd (vraag naar onze voorwaarden). 

 

Akkermans Juwelier Goudsmid Trouwringen Partnerringen

PARTNERRINGENMERKEN